Oproepen
Citykerk Het Steiger Rotterdam
Denken & doen Oproepen

Oproepen

Goede Week ervaren in de stijl van Taizé

Taize-logoDit jaar organiseren we in de Paradijskerk, in het centrum van Rotterdam, in de week voor Pasen een meditatief programma met als basis de dagelijkse Taizégebeden.

Lees meer...

 

Vastenaktie 2014

2014-vastenaktieHelpt u deze mensen een thuis op te bouwen?

Na een jarenlange burgeroorlog krabbelen de mensen in het Afrikaanse Sierra Leone weer op. Ze proberen hun trauma’s te verwerken en de samenleving weer op te bouwen. Daarbij krijgen ze veel hulp, onder andere van de zusters van Cluny.

Lees meer...

 

Kerken gedenken de Sjoa

sjoaJaarlijkse herdenken Rotterdamse kerken de Sjoa in de Laurenskerk. Dit jaar op 11 mei om 19.00 uur. Tijdens deze herdenking van de Sjoa dit jaar zal het verhaal van de familie Ossendrijver centraal staan.

Lees meer...

 

Gespreksmiddagen voor Ouderen

uitnodigingen voor informatie en gesprek over oud worden en oud zijn als eigen waarde en innerlijke ontwikkelingsweg, over keuzes in en omtrent het leven, waarvoor je komt te staan.

Lees meer...

 

Overdracht Steiger aan bisdom Rotterdam

ingang-hangPer 1 januari 2014 is de parochie Citykerk Het Steiger St. Dominicus opgegaan in de fusieparochie H. Johannes. Vanaf die datum is het Steiger niet meer toevertrouwd aan de paters Dominicanen. Bij deze feiten willen we samen met u oude en nieuwe partners, stilstaanén vieren dat wij op de ons bekende manier door zullen gaan.

Lees meer...

 

Dansen van Universele Vrede

dansen-van-universele-vredeWe dansen en zingen mantra's uit verschillende tradities, als een actieve vorm van meditatie, een bidden van lichaam en ziel.

Lees meer...

 

Helpende handen gevraagd bij de verhuur van onze kerk

helpende-handen

Lees meer...