Oproepen
Citykerk Het Steiger Rotterdam

Reis naar Israël

Draagt u ons vaandel in Jeruzalem?

De Vereniging Nederlandse Bedevaarten (VNB) nodigt u van harte uit voor een informatiebijeenkomst op zaterdag 21 april over een bijzondere bedevaart naar Israël. Tijdens deze bijeenkomst worden de diverse mogelijkheden toegelicht.

Zo is er een 10 daagse reis voor koorleden (10 – 19 november 2018). U zingt dan bij de Vespers in de Basiliek van de Aankondiging in Nazareth en tijdens de Eucharistieviering in de Catharinakerk in Bethlehem voor 1000 Nederlandse pelgrims. 

Speciaal voor mensen die minder goed ter been zijn biedt de VNB een 8 daagse zorgbedevaart aan (15 – 22 november 2018). In het programma wordt rekening gehouden met de mogelijkheden van de deelnemers. Zorgpelgrims dienen in staat te zijn, eventueel met enige hulp, plaats te nemen in een gewone vliegtuigstoel. In Israël wordt gereisd met een (lift)bus. De voorzieningen in de hotels in Israël voor gehandicapten is niet altijd van het niveau wat men in Nederland gewend is. De zorgpelgrims worden ondersteund bij hun dagelijks levensverrichtingen door gekwalificeerde VNB zorgvrijwilligers. 

Zelfs een 11 daagse fietsbedevaart in het Heilig Land behoort tot de mogelijkheden…

Geen koorlid, geen fietser, gelukkig geen bijzondere zorg nodig? Dan zijn er ook voor u reizen op maat. Maar waar u ook voor kiest, op de Nederlandse dagen ontmoeten we elkaar.

Alle informatie wordt u gegeven op zaterdag 21 april in de Open hof aan de Hesseplaats in Ommoord. Aanvang 15.00 uur, afsluiting om 17.00 uur. De Open Hof is goed bereikbaar met de Metro.

Op de website van de VNB. www.vnb.nl staat alle informatie per reis vermeldt. Praktische informatie, het dagprogramma, foto’s van de plaatsen die u bezoekt en natuurlijk wat uw reis kost.

Rotterdam in Jeruzalem? Draagt u ons vaandel?

Pastor Rita Schoolenberg en Rob Lijesen

 
Bekijk fotoseries uit Het Steiger Français English

Jeugd & JongerenNOOD telefoon

Jeugd & Jongeren

 
Vaste vieringen en gebeden

Zo 10.30 Viering (zie Agenda)
Ma-za 08.30 Koorgebed
Di+do 12.45 Middagviering
Wo 12.45 Eucharistieviering
Ma-do 19.30 Koorgebed
Vr 19.30 Taizégebed in Paradijskerk
Za 11.30 Rozenkransgebed
Za 12.45 Viering (zie Agenda)

Agenda